ЦЕНТРАЛЕН АВИОМОДЕЛЕН КЛУБ - СОФИЯ

НАШАТА МИСИЯ Е ДА ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ АВИОМОДЕЛИЗМА В ГРАД СОФИЯ!

АТРАКТИВЕН СПОРТ ИЛИ ПРОСТО ХОБИ, АВИОМОДЕЛИЗМЪТ МОЖЕ ДА СЕ ПРАКТИКУВА ОТ ВСЕКИ И НА ВСЯКА ВЪЗРАСТ!

Централният Авиомоделен Клуб е създаден от група ентусиасти с дълъг стаж в моделизма и авиомоделните спортове през 2006 г. Клубът е създаден като организация с идеална цел, за да запази и предаде дългогодишния опит и знания, както и да развие и обогати над  шестдесет годишните традиции в България на авиомоделизма и авиомоделната клубна и състезателна дейност след закриването на ОСО (под чиято шапка дълги години се развиваше авиомоделизма в България). 

Клубът е отворен за всички желаещи да се занимават с авиомоделизъм като хоби или като състезателна дейност. Авиомоделизмът е вид спорт, който може да се практикува и като хоби за всяка възраст. Необходими са техническо творчество , умения и представлява създаване по чертеж и/или пилотиране на модели на летателни апарати – дистанционно управляеми (радиоуправляеми, кордови), свободно летящи-безмоторни самолети (планери), както и модели на хеликоптери. Участието в състезания е най – добрият начин за оценка за знанията и уменията на нашите членове на национално и международно ниво. В клуба ни има юноша – Носител на Световна купа, Национални шампиони и Вицешампиони в различни класове авиомоделизъм. Наши членове мерят сили с най – добрите на международни състезания. Всички членове с удоволствие се вкючват в обучението на начинаещите авиомоделисти, предавайки им знания и опит „от първа ръка”. Ако имате желание да се занимавате с авиомоделизъм, попаднали сте на правилното място – веднага се свържете с нас! Ако не сте от София, свържете се с нас и ще ви насочим към най-близкият до Вас авиомоделен клуб или група авиомоделисти които да Ви въведат в това увлекателно хоби/спорт. 

Свържете се с нас на телефон 0888618000, по e-mail или направо посетете някоя от редовните сбирки на клуба – всеки Четвъртък от 18:00 ч. на адрес: София, Зона Б 5, бл. 7, вх. А (помещението между кафенето и музикания магазин)

…Карта за достигане…